KOMENTARI

Pročitajte što su naši klijenti rekli o nama

"Zahvaljujemo se HaeM Light-u na savršeno odrađenom poslu u Domu Hrvatskih branitelja kojeg su odradili za nas! Sve je vremenski išlo po planu, bilo je jednostavno predivno, očekivanja su nam i više nego nadmašena, kako i tehnički tako i ljudski. HaeM Light je bila odlična odluka koju smo donijeli i zato kažemo od srca hvala! HaeM Light možemo svakom sa zadovoljstvom preporučiti bez ikakvih zamjerki. Srdačno hvala"

Karolajn i Goran

"Zahvaljujemo se ekipi HaeM Light-a na izvrsnoj rasvjeti kojom su naše vjenčanje u Kaštelu Grimani u Savičenti učinili još posebnijim."

Elena i Slaven

"Sve pohvale za rasvjetu na piru u Villi Letan. Rasvjeta je izgledala savršeno, prostoru je dala poseban ugođaj što se vidilo na našim gostima koji su na ulasku u salu ostali bez teksta.... Hvala HaeM Light-u koji nam je uljepsao NAŠ dan... :)"

Žaneta i Marin

"Zahvaljujemo se HaeM Light-u na predivnoj rasvjetnoj čari koju su upotpunili balončići i dim na prvom plesu na našem vjenčanju u Hotelu Park - Rovinj. Zaista profesionalno i stručno obavljen posao. Topla preporuka svakome tko želi bajkovito uređen prostor."

Paolo i Sanja

"Divni mladi ljudi koji ulažu veliki trud da bi poslušali Vaše želje i stvorili prekrasan ambijent za Vaše vjenčanje. Od pristupa i savjetovanja do same rasvjete, sve je bilo za čistu desetku! Topla preporuka svima, jer rasvjeta doista čini razliku! Hvala na svemu! :)"

Marina i Saša

"Sve pohvale za rasvjetu na piru u Paladnjaki...prvi dojam kad smo ušli i salu je bio WAUUUUU...totalno dobro ...boje su se savršeno uklapale uz prostor, dekoracije na stolovima i napravile poseban, romantičan i savršen ugođaj... Još uvijek žalim da na mojoj svadbi toga nije bilo"

Gordana

"Veoma smo zahvalni HaeM light-u što su naš ionako poseban dan učinili još posebnijim...od rasvjete koja je dekorirala restoran i više od samog cvijeća te učinila cijeli ambijent tako glamuroznim do prvog plesa i kiše balončića koja nas je obasipala...sve to i još mnogo toga, što nam je HaeM light pružio, učinilo je da naše vjenčanje bude vjenčanje iz snova...hvala vam što ste bili dio naše priče..."

Ticiana

"HaeM Light – odličan tim za 'makeover' prostora. Karakterizira ih profesionalnost – od planiranja preko postavljanja rasvjete do otklanjanja uređaja, zatim individualizirani pristup i prilagođavanje željama svakog klijenta te nadasve opuštenost i pristupačnost osoblja. Kvalitetni i stručno postavljeni rasvjetni uređaji svakako daju prostoru dozu bajkovitosti i glamura, dokaz su tome osmjesi na licima mladenaca i 'wow' reakcije njihovih gostiju kada Haem Light radi 'light' za naš lokal"

Andrejina

"Vjenčanje je poseban dan u životu svake žene, zato je važno da svaki detalj bude savršen. Imali smo viziju kako bi to trebalo izgledati, a HaeM Light nas je oduševio svojim idejama, kreativnošću i originalnošću! Sve je izgledalo savršeno,a vaš trud i rad je svemu dao poseban sjaj i šarm! Hvala vam što ste nam taj dan učinili još ljepšim ;-))))) "

Hana

"Hvala HaeM Light-u koji nam je uljepšao cijelu svadbu! Sve je izgledalo fino i na nivou, ne možemo biti više zadovoljniji! :))"

Nataša & Denis

"Sve pohvale HaeM Light-u na genijalnoj postavi rasvjete. Restoran Fjord u Limskom kanalu izgledao je prekrasno, svi su na vjenčanju hvalili kako smo predivno uredili salu... Naravno to nikako nebi bilo moguće da iza nas nije stajao i profesionalac poput Hrvoja iz HaeM Light-a!!!"

Saša