O NAMA

HaeM Light se temelji na osnovnoj djelatnosti dekoracije prostora rasvjetom na svečanostima i raznim eventima ili događajima, prema željama i potrebama klijenata.

HaeM Light specijalizirao se za vjenčanja, kongrese, prezentacije, promocije, modne revije, sajmove i druge razne događaje koji zahtijevaju isticanje detalja ili određenih trenutaka rasvjetom ili scenskim efektima.

Ono što nas svakako izdvaja od drugih je naš moto prema kojemu pristupamo svakom projektu, a to je „Because Quality Matters“, jer kvaliteta je bitna jednako kao i zadovoljstvo naših klijenata.

Na našu sreću, a i kao dokaz naše stručnosti i dobrog rada, do sada smo uljepšali i sudjelovali u organizaciji velikog broja događaja u različitim situacijama, što samo govori da je dobra rasvjeta potrebna svugdje, te da smo spremni na sve izazove i zahtjeve koje pred nas postave klijenti.

Osim našeg profesionalnog pristupa radu, jedan od bitnijih faktora za dobro osvjetljenje je i kvalitetna oprema koju HaeM Light koristi, što u kombinaciji sa novim idejama uvijek daje vrhunske rezultate.

Svakom klijentu pristupamo osobno, pratimo njegove želje, zahtjeve, potrebe i planove, savjetujemo u izboru i organizaciji te stoga se nadamo da ćete nam i Vi Vašim zanimanjem za naše usluge pružiti mogućnost da dokažemo svoju kvalitetu.