Proizvodi i usluge / Vjenčanja

DEKORACIJE I RASVJETA ZA VJENČANJA

Vaše vjenčanje je događaj koji će vam ostati u sjećanju cijeli život. Učinite ga posebnim s dekoracijama prostora te posebnom rasvjetom na vjenčanju. Svakom vjenčanju posebnu čar pridonose upravo detalji, a rasvjeta na vjenčanju je jedan od vrlo bitnih detalja. Pogledajte kako vam možemo pomoći da vaše vjenčanje ostane u dragom sjećanju kako mladencima tako i svim gostima.

HaeM Light vam omogućava dekoraciju prostora vašeg vjenčanja posebnom rasvjetom. Uz pomoć naše rasvjete za vjenčanja popratite boje ostalih dekoracija poput stolova i stolica, raznih dekoracija na stolu, cvjetnih aranžmana i slično. Rasvjetom posebno istaknite detalje i događaje koje želite.

Rasvjetom za svadbe istaknite sve posebne trenutke, te ih učinite nezaboravnim. HaeM Light omogućava rasvjetu u različitim objektima. Bez obzira je li Vaše vjenčanje u restoranu, hotelskoj dvorani, sali za vjenčanje ili šatoru, mi postavljamo rasvjetna tijela u različitim objektima.

Kod posebnih trenutaka na vjenčanju, npr. ulaz mladenaca u salu, prvi ples mladenaca, rezanje torte, skidanje podvezice, bacanje buketa, govor kumova i slično, potrebno je dodati i malo "čarolije" za koju koristimo efekte kao što su romantični balončići, mistični niski dim, svjetlosni top za pratnju mladenaca te simpatičnu projekciju inicijala ili imena mladenaca na plesnom podiju ili zidu (tzv. gobo projekcija).

Uz najam opreme za rasvjetu vjenčanja i dekoracije prostora rasvjetom, također možemo ponuditi i najam audio i video opreme prema potrebama i željama mladenaca. Baziran u Puli, HaeM Light pokriva područje cijele Istre, a po potrebi i ostatka Hrvatske.